Forud for aftenerne inviterer vi til en øveaften, hvor vi lærer stemmerne. Stemmerne er meget enkle, og alle, der har glæde i at synge, inviteres til at komme. Vi øver sammen med musiker og sanger Rune Funch.

Datoer for øveaftener:

23. august kl. 19.00 i Hjorthede kirke

20. september kl. 19.00 i Skjern kirke

26. oktober kl. 19.00 i Hjermind kirke

Taizégudstjenester

I løbet af efteråret 17 holder vi tre søndagsaftengudstjenester inspireret af Taizé. Taizé er en by i Frankrig med et kloster, hvor der hvert år strømmer tusindvis af unge mennesker til for at være med i brødrenes meditative sang og deres enkle måde at holde gudstjeneste på. Sangene har fået navn efter byen: Taizésange. Det særlige ved dem er, at det er enkle vers, som synges igen og igen. Deres melodier er meditative og skrevet ud til fire stemmer. Flerstemmigheden - klangen af harmonierne lader mennesker komme til ro.

 

Vi beskæftiger os med ufattelig mange ting gennem dagen, om ikke andet, så strømmer tanker igennem os uafbrudt. Med Taizégudstjenesterne inviterer vi til at søge stilheden. Stilheden giver fokus. Vi kommer til os selv og Gud.

Datoer for Taizégudstjenester:

27. august kl. 19.00 i Hjorthede kirke

24. september kl. 19.00 i Skjern kirke

29. oktober kl. 19.00 i Hjermind kirke

 

Taizégudstjenesterne er et led i vores musikalske udviklingsprojekt. Musiker og sanger Rune Funch, som igennem syv år har stået for Taizégudstjenester, vil lede aftenerne sammen med Ken Nørgaard Pedersen. Forud for aftenerne inviterer vi til en øveaften, hvor vi lærer stemmerne. Stemmerne er meget enkle, og alle, der har glæde i at synge, inviteres til at komme. 

Velkommen.

cookie information