Bøn om tilgivelse

Barmhjertige og evige Gud, vi beder for dem, der har svært ved at slå rod, fordi fortiden plager dem og forsoning og tilgivelse virker som en umulighed. Lad dem mærke, at du kommer dem i møde med barmhjertighed. Og at du, den evige Gud, har tid. Hjælp os at huske, at du vil give os mere end blot en kort lindring. Amen. 

Evige Gud, vi beder for dem, der vågner om natten og søger svar i den mørke nattehimmel, søger at lukke noget op, søger at se… Lad dem ikke gå tomhændet i seng igen du Gud, der lever i det skjulte, giv dem… giv os et glimt af, at dine løsninger og forløsninger er gemt. Gemt som hemmeligheder fra dig. Væk os om natten, om nødvendigt, for at søge ind i dem. Amen.

Taizé fællessangsgudstjenester

Taizé er en by i Frankrig med et kloster, hvor der hvert år strømmer tusindvis af unge mennesker til for at være med i brødrenes meditative sang og deres enkle måde at holde gudstjeneste på. Sangene har fået navn efter byen: Taizésange. Det særlige ved dem er, at det er enkle vers, som synges igen og igen. Deres melodier er meditative og skrevet ud til fire stemmer. Flerstemmigheden - klangen af harmonierne lader mennesker komme til ro.

 

Vi beskæftiger os med ufattelig mange ting gennem dagen, om ikke andet, så strømmer tanker igennem os uafbrudt. Med Taizégudstjenesterne inviterer vi til at søge stilheden. 

Datoer for Taizégudstjenester:

Søndag den 15. marts kl. 19.00 i Skjern kirke

Andre datoer er på vej...

Vær med!

Vi har et kor på omtrent 10. Vi øver stemmerne én gang om måneden, altid kl. 19.00 onsdagen før en Taizégudstjeneste. Vi mødes i den kirke, hvor den kommende gudstjeneste afholdes.

Ønsker du at være med eller at stå på en mailingliste og få tilsendt sangene, så kontakt Ken på 86 68 15 98 eller Ele på 51 15 56 58. 

cookie information