Forud for aftenerne inviterer vi til en øveaften, hvor vi lærer stemmerne. Stemmerne er meget enkle, og alle, der har glæde i at synge, inviteres til at komme. Vi øver sammen med musiker og sanger Rune Funch.

Øveaften:

Torsdag den 21. februar kl. 19.00 i Skjern kirke

Taizégudstjenester

Taizé er en by i Frankrig med et kloster, hvor der hvert år strømmer tusindvis af unge mennesker til for at være med i brødrenes meditative sang og deres enkle måde at holde gudstjeneste på. Sangene har fået navn efter byen: Taizésange. Det særlige ved dem er, at det er enkle vers, som synges igen og igen. Deres melodier er meditative og skrevet ud til fire stemmer. Flerstemmigheden - klangen af harmonierne lader mennesker komme til ro.

 

Vi beskæftiger os med ufattelig mange ting gennem dagen, om ikke andet, så strømmer tanker igennem os uafbrudt. Med Taizégudstjenesterne inviterer vi til at søge stilheden. 

Datoer for Taizégudstjenester:

Søndag den 24. februar 2019 -  kl. 19.00 i Skjern kirke

Søndag den 31. marts kl. 19.00 i Lee kirke

Søndag den 5. maj kl. 19.00 i Hjermind kirke

Vær med!

Fremover vil vi være en gruppe på omtrent 10, der øver stemmerne én gang om måneden en onsdag aften. Første aften bliver den 27. marts i Lee kirke. Hvis du vil være med, så kontakt Ken på 86 68 15 98 eller Ele på 51 15 56 58. 

cookie information