Bøn om tilgivelse

Barmhjertige og evige Gud, vi beder for dem, der har svært ved at slå rod, fordi fortiden plager dem og forsoning og tilgivelse virker som en umulighed. Lad dem mærke, at du kommer dem i møde med barmhjertighed. Og at du, den evige Gud, har tid. Hjælp os at huske, at du vil give os mere end blot en kort lindring. Amen. 

Evige Gud, vi beder for dem, der vågner om natten og søger svar i den mørke nattehimmel, søger at lukke noget op, søger at se… Lad dem ikke gå tomhændet i seng igen du Gud, der lever i det skjulte, giv dem… giv os et glimt af, at dine løsninger og forløsninger er gemt. Gemt som hemmeligheder fra dig. Væk os om natten, om nødvendigt, for at søge ind i dem. Amen.

Taizégudstjenester

Taizé er en by i Frankrig med et kloster, hvor der hvert år strømmer tusindvis af unge mennesker til for at være med i brødrenes meditative sang og deres enkle måde at holde gudstjeneste på. Sangene har fået navn efter byen: Taizésange. Det særlige ved dem er, at det er enkle vers, som synges igen og igen. Deres melodier er meditative og skrevet ud til fire stemmer. Flerstemmigheden - klangen af harmonierne lader mennesker komme til ro.

 

Vi beskæftiger os med ufattelig mange ting gennem dagen, om ikke andet, så strømmer tanker igennem os uafbrudt. Med Taizégudstjenesterne inviterer vi til at søge stilheden. 

Datoer for Taizégudstjenester:

Søndag den 25/8 kl. 19 i Skjern Kirke

Søndag den 15/9 kl. 19 i Hjermind Kirke

Søndag den 27/10 kl. 19 i Hjorthede Kirke

Søndag den 24/11 kl. 19 i Lee Kirke

 

Vær med!

Fremover vil vi være en gruppe på omtrent 10, der øver stemmerne én gang om måneden en onsdag aften kl. 19.30.

Første aften bliver dog en torsdag: den 28. marts kl. 19.30 i Lee kirke. Hvis du vil være med, så kontakt Ken på 86 68 15 98 eller Ele på 51 15 56 58. 

cookie information