Forud for aftenerne inviterer vi til en øveaften, hvor vi lærer stemmerne. Stemmerne er meget enkle, og alle, der har glæde i at synge, inviteres til at komme. Vi øver sammen med musiker og sanger Rune Funch.

Datoer for øveaftener:

Torsdag den 25. januar 2018 kl. 19.00 i Hjorthede kirke

Onsdag den 21. februar 2018 kl. 19.00 i Skjern kirke

Taizégudstjenester

I løbet af efteråret 17 holdt vi tre søndagsaftengudstjenester inspireret af Taizé. Der er en klar stemning for at fortsætte, så det gør vi.
Taizé er en by i Frankrig med et kloster, hvor der hvert år strømmer tusindvis af unge mennesker til for at være med i brødrenes meditative sang og deres enkle måde at holde gudstjeneste på. Sangene har fået navn efter byen: Taizésange. Det særlige ved dem er, at det er enkle vers, som synges igen og igen. Deres melodier er meditative og skrevet ud til fire stemmer. Flerstemmigheden - klangen af harmonierne lader mennesker komme til ro.

 

Vi beskæftiger os med ufattelig mange ting gennem dagen, om ikke andet, så strømmer tanker igennem os uafbrudt. Med Taizégudstjenesterne inviterer vi til at søge stilheden. Stilheden giver fokus. Vi kommer til os selv og Gud.

Datoer for Taizégudstjenester:

28. januar 2018 kl. 19.00 i Hjorthede kirke

25. februar 2018 kl. 19.00 i Skjern kirke

 

 

Taizégudstjenesterne er et led i vores musikalske udviklingsprojekt. Musiker og sanger Rune Funch, som igennem syv år har stået for Taizégudstjenester, vil lede aftenerne sammen med Ken Nørgaard Pedersen. Forud for aftenerne inviterer vi til en øveaften, hvor vi lærer stemmerne. Stemmerne er meget enkle, og alle, der har glæde i at synge, inviteres til at komme. 

Velkommen.

cookie information