Vi kom på udflugt til den EUROPÆISKE KULTURHOVEDSTAD AARHUS

Søndag den 10. september kl. 9.00 – 17.30 fra Lee kirke

MENIGHEDEN I LEE, HJORTHEDE OG SKJERN TOG PÅ UDFLUGT TIL AARHUS KULTURBY 2017. OG VI OPLEVEDE EN ALSIDIG TUR RUNDT I BYEN. SELV SOM BOSIDDENDE I AARHUS MÅ MAN I TIDEN VÆRE TURIST I SIN EGEN BY FOR AT KUNNE FØLGE MED. DAGENS PROGRAM VAR FØLGENDE:

  • Kl. 9.00 Gudstjeneste i Lee kirke ved Ken Nørgaard
  • Kl. 10.00 Afgang til Hasle kirke. Vi ser det nye sognehus og kirken, hvor vi vil møde sufidanseren Pernille
  • Overø og journalist og forfatter Malene Fenger-Grøndahl, som er katolik. Vi vil høre dem fortælle om deres forhold til bøn fra hver deres tradition, og vi vil se dansede bønner fra sufismen, hinduismen og kristendommen.
  • Kl. 12.30 Frokost i Aarhus Central Food Market, midtbyens nye marked med mange forskellige boder. Der er små lækre retter, og det er smadder hyggeligt.
  • Kl. 13.30 Vi besøger DOKK1. Det nye bibliotekshus er en oplevelse værd både arkitektonisk og indholdsmæssigt. Et kulturhus og ja, et legehus med leg for børn og voksne i alle aldre. Tid til at gå på opdagelse, lege og snakke sammen.
  • Kl. 15.30 Vi får en guidet havnerundtur i vores egen bus.
  • Senest kl. 16.30 vender vi hjem med forventet ankomst omkring kl. 17.30.

Kaffetid på DOKK 1:


Vi kom også på udflugt til det nye Moesgaard Museum

... med en fyldt bus. Og det var en fantastisk skøn dag.

Alene at sidde med cafeens picnickurv på taget med den storslåede udsigt var en fornøjelse. Og her kommer et par glimt af den mystiske udstilling om Kinas terrakottahær og den første kejser:

Og så var der Elias...

...ved Herning af Cronhammer. Og vi håbede på at se ham spyde ild. Vi ventede læææænge.... men ikke så længe som Elias på bjerget i sin tid...

cookie information